0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

C-vitamin kapszula

A vitaminok nélkülözhetetlen és létfontosságú hatóanyagok testünk számára. Valamennyi közül ismertségben mégis kitűnik a C-vitamin, amelyet többnyire az immunrendszer erősítésével társítunk. Mi mindenre jó még az 1000+ mg-os C-vitamin?
 Miért fontos, hogy jó minőségű C-vitamin kapszula kerüljön a kosarába? Miért döntsön a C-vitamin por, a C-vitamin rágótabletta vagy az aszkorbinsav helyett a C-VITAMIN 1000+ mellett az AVIAN-tól?

Melyik a leghatásosabb C-vitamin?

A C-vitamin tabletták széles kínálatában nem könnyű kiismerni magunkat, pedig fontos, hogy megfelelő mennyiséget vigyünk be ebből a nagyon is hasznos mikrotápanyagból.

  • A C-vitamin hatásai közül az egyik legfontosabb az immunerősítő képessége, amit erős antioxidáns tulajdonságának köszönhet. Hozzájárul a káros szabad gyökök semlegesítéséhez, így csökkenti többek között a gyulladások és a fertőzések, illetve a szív- és érrendszeri betegségek, valamint más krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.

  • A C-vitamin létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, ami az emberi test fő strukturális fehérjéje. A kollagén kulcsfontosságú a bőr, a haj, a köröm, az ízületek és a csontok egészségéhez.

  • A C-vitamin segíti a növényi eredetű élelmiszerekből (pl. zöldségek, gabonák) származó vas felszívódását, valamint szerepet játszik a kortizol nevű stresszhormon szintjének szabályozásában, így hozzájárul a stressz kezeléséhez és a pszichés egészség fenntartásához.

Szerves C-vitamin 1000+ mg a megfelelő formában

A vízben oldódó C-vitamint szervezetünk nem képes előállítani, ezért naponta pótolni kell. Felnőttek számára a hivatalos napi ajánlás 80 milligramm C-vitaminból. A szükséglet egyénenként változhat: függ a kortól, a nemtől, az életmódtól vagy a testtömegtől.

Amikor C-vitamin kiegészítőt vásárol, érdemes olyan készítményt választani, amelyben aktív formában található meg ez a fontos mikrotápanyag, mint amilyen például a csipkebogyó és az acerola. A jó minőségű kiegészítők az aktív C-vitamin mellett más formákat is tartalmazhatnak, például kalcium-aszkorbát, amelyek könnyebben emészthetőek és tolerálhatóak lehetnek azok számára, akik érzékenyebbek az aszkorbinsavra.

A legjobb C-vitamin tabletta felnőtteknek az AVIAN-tól

A C-Vitamin 1000+ termékünkben aszkorbinsav helyett, amely gyomorégést okozhat az arra érzékenyeknél, a C-vitamin kalcium-aszkorbát formájában van jelen, de emellett csipkebogyóval és acerolával is gazdagítottuk a készítményt. Termékünkben nem használunk speciális bevonatot, így nem terheljük meg a mellékvesét.

  • A csipkebogyó antioxidáns hatású, felpörgeti az immunrendszer működését, valamint stimulálja a limfociták képződését, így nyújtva védelmet a fertőzésekkel szemben, a benne található pektin pedig támogatja a normál emésztési funkciókat, míg polifenoljai és a galaktolipidek csillapítják a gyulladásokat.

  • Az acerola jelentős mennyiségben tartalmaz B1-, B2-, B3-, B5-, B9- és A-vitamint, gazdag rézben, káliumban, magnéziumban, valamint kiemelkedő a vas-, a cink- és a foszfortartalma is. A C-vitamin E-vitaminnal, illetve a bioflavonoidokkal együttes szinergikus hatása több kutatásban bizonyított.

A C-vitamin 1000+ összetevői

Hatóanyag/napi adag (2 kapszula) 2 kapszula NRV*
C-vitamin (kalcium-aszkorbát): 1200 mg 1500%
Csipkebogyó (Rosa canina) gyümölcs kivonat: 600 mg
Ebből C-vitamin: 300 mg 375%
Acerola (Malphigia glabra) gyümölcs kivonat: 300 mg
Ebből C-vitamin: 51 mg 63,75%

*NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték

A C-vitamin ára és adagolása

A folyamatos szedés a kulcs az eredményekhez.

A kívánt eredmény érdekében napi 3×1 szem kapszula szedését javasoljuk a nap folyamán egységesen elosztva.

Fontos megemlítenünk, hogy minden esetben ellenőrizze le a hatóanyagokra való esetleges érzékenységét.

Készítményünk ára 4900 Ft Áfával.

Shopping Cart
Scroll to Top