ÚTMUTATÓ A FÉRFI EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉHEZ

A NAGY Férfiegészség Kalauz: Táplálkozási és életmód tippek minden 40 év feletti férfinak

Az elmúlt 3 hónap során összesen 981, élete és ereje teljében lévő – 40 és 45 év közötti, felelős beosztásban dolgozó, nős, gyermeket nevelő – elégedett férfival beszélgettünk. Nem titok, hogy a családfenntartóként (is) sokféle szerepben helytálló, erős munkahelyi stressznek kitett emberekről van szó – akik azonban mégis rendre azt állították, „jól vannak a bőrükben”.

Vajon tényleg így van? Törődnek annyit saját egészségükkel, mint családjuk jóllétével? És Ön vajon törődik? 

A beszélgetések végén mindig arra jutunk: azért, hogy továbbra is helyt tudjanak állni, és minél harmonikusabb életet élhessenek, fitten kell tartaniuk férfiegészségüket.

A „hogyanok” megoldására készült A Nagy Férfiegészség Kalauz e-book, amit ajándékba adunk önnek.

A Nagy Férfiegészség Kalauz
Ígéretünk a megoldásra

Mit tehetünk ezért mi, felelős egészségügyi szolgáltatóként?

Nem ígérünk csodát. Amit tehetünk, hogy minél szélesebb körben adunk teret a „férfitémának”, amiről egyébként csak a prosztatamegnagyobbodás elleni készítmények 40 másodperces reklámblokkjaiban van szó, szinte lábjegyzetként. Nem csoda, ha ez a téma csak akkor kerül elő, amikor már baj van. A Nagy Férfiegészség Kalauz e-bookban minden információt megkap, amit tudnia kell prosztatája egészségével kapcsolatosan.

prosztatabetegségek

Mi valóban hiszünk a megelőzésben!

Ezért összeállítottunk a Nagy Férfiegészség Kalauz díjmentesen letölthető, 28 oldalas e-book-ot, amiből azonnal hazavihet egy 3+1 instant tudáscsomagot.

icons8 check box with check 96

Megelőzés a kulcs

Miért foglalkozzon a prosztatájával, akkor is, ha még nincs semmiféle panasza? (Sőt, különösen akkor!)

icons8 check box with check 96

Szűrővizsgálatok

Miért nem kell tartania az urológiai szűrővizsgálattól? (ami Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már éppolyan természetes, mint bármilyen laboros tesztelés vagy „menedzserszűrés”)

icons8 check box with check 96

Természetes hatóanyagok

Mi az a 16 természetes hatóanyag - tápláló vitaminok, nyomelemek és gyógynövények formájában – melyeket könnyedén a férfiegészsége szolgálatába állíthat?

icons8 check box with check 96

Prosztata barát receptek

Ráadásul családi konyháját megajándékozzuk könnyen és gyorsan elkészíthető, konkrét prosztata barát ételek receptjeivel, melyek nemcsak „férfiegészségesek”, de még finomak is!

stars2 free img 1

Tudjuk, hogy Ön is fitten szeretné érezni magát 40 felett! Mindenhol.

A Nagy Férfiegészség kalauz közérthető és egyszerű formában mutatja be az életét nagymértékben meghatározó szerve működését és karbantartását. Kezdje el MOST a változást! Töltse le ingyenes kiadványunkat, amelyet azonnal eljuttatunk önhöz, hogy megakadályozza vagy visszafordítsa a prosztatamegnagyobbodás folyamatát!​

TÖLTSE LE AZ INGYENES „A NAGY FÉRFIEGÉSZSÉG KALAUZ” E-BOOKOT MOST! 

Életmód tippek 40 év feletti férfiaknak
0
oldalon
0
letöltő
0
hatóanyag
0
konkrét recept

Regisztráljon most és azonnal letöltheti az ingyenes „A nagy prosztata étrendkalauz” kiadványt!

TÖLTSE LE AZ E-BOOKOT MOST!

Igényelje az E-bookot egyszerűen: adja meg a nevét, email címét és telefonszámát és már küldjük is az e-bookot!

  Akik már olvasták

  AVIANMedicina Logo 2022

  A SZAKÉRTŐI HÁTTÉR

  AVIAN MEDICINA

  Az e-book-ot az AVIAN Medicina Kft. szakértői csapata állította össze. Az AVIAN összekapcsolt egészségügyi szolgáltatásait az a fontos felismerés hívta életre, hogy a hosszú és egészséges élet jövőjének megteremtése a jelenben keresendő. 

  Célunk, hogy az embereket arra ösztönözzük, hogy egészségtudatosabban éljenek és kellő figyelmet fordítsanak a megváltozott életmód igényeire, mert egészségünket nem csak megerősíteni, hanem folyamatosan tettre kész állapotban kell tartani. Mert a jövő egészségét a jelenben teremtjük meg.

  AVIAN. Jövőd a Jelenben.

  Küldje tovább!

  Érdekes lehet másnak is díjmentes szakmai összefoglalónk? Ossza meg a lehetőséget ismerőseivel!

  Shopping Cart
  Scroll to Top