0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Női étrend-kiegészítők, vitaminok

Az AVIAN webáruházban általános és nők számára ajánlott étrend-kiegészítők, női multivitamin csomagok is megtalálhatók.

Étrend-kiegészítők a női egészség fenntartásához

Az egészséges életmód elengedhetetlen szerepet játszik a női egészség megőrzésében és javításában. A vitaminok (pl. B12-Vitamin) és az

ásványi anyagok jelentősége pedig különösen fontos ebben a folyamatban. A női étrend-kiegészítők, multivitaminok, ásványianyagok és adaptogének együttesen járulnak hozzá a női szervezet megfelelő tápanyag ellátásához, hogy szembe tudjunk nézni a mindennapos kihívásokkal.

A női vitaminok számos előnnyel járnak:

 • antioxidáns védelmet nyújtanak

 • egyensúlyba hozzák az immunrendszer működését

 • hozzájárulnak a női hormonegyensúly megtartásához

 • javítják a mentális éberséget

 • növelik a fizikai teljesítőképességet

 • csökkentik a stressz hatásait

 • segítenek a minőségi alvásban

Vitaminok a női hormonegyensúly helyreállításához

Amikor stresszhelyzetbe kerülünk, testünkben a kortizol nevű hormon játszik főszerepet. A kortizol felel azért, hogy könnyebben leküzdjük a vészhelyzeteket (pl. határidők, gyereknevelés, forgalmi dugó stb.). Ha állandó stresszben élünk, a mellékvese folyamatosan termeli a kortizolt.

Sajnos az állandóan magas kortizolszintnek több káros hatása van, mint hasznos. Negatívan befolyásolja az anyagcserét, a szív- és érrendszer működését, valamint gyengíti az immunrendszert. Ráadásul, hosszú távon a mellékvese kimerül, ami számos olyan egészségügyi problémához vezethet, mint a(z):

 • ingerültség

 • fáradékonyság

 • progeszteronhiány

 • ösztrogéndominancia

 • pajzsmirigy-alulműködés

A MENTALYN egy tökéletes multivitamin nőknek, amelyben a KSM-66 Ashwagandha segít harmonizálni a mellékvese megfelelő működését, és szinten tartani a kortizolszintet, ezáltal a női hormonegyensúlyt.

Vitaminok nőknek az AVIAN-tól!

Az AVIAN étrend-kiegészítői nem csupán egyszerű vitaminok nőknek, hanem olyan életmódtámogató lehetőségek, amelyek valódi hatással vannak az egészségre.

Minden kapszula, amit kifejlesztünk, természetes összetevőkből áll. A legkorszerűbb technológiákkal és szakértőkkel dolgozunk, hogy a lehető legjobb hatást érjük el.

Tudjuk, hogy a nők a családok építőkövei, ezért olyan női vitaminokat kínálunk, amelyek támogatják az egészséges és aktív életet mellékhatások és rászokás nélkül.

Az innováció számunkra kulcsfontosságú. Készítményeinket folyamatosan fejlesztjük, amelyeket mindig a legújabb kutatásokhoz igazítunk. Ez biztosítja, hogy mindig a lehető legjobb egészségtámogató megoldásokat kínáljuk.

Ajánlott napi bevitel

Az AVIAN női étrend-kiegészítők ajánlott napi bevitele:

C-Vitamin 1000+: 60 db/doboz, napi 3 kapszula

Magne-B Komplex: 60 db/doboz, napi 2 kapszula

IMMULYN Forte: 60 db/doboz, napi 2 kapszula

VIRALYN Forte: 60 db/doboz, napi 2 kapszula

MENTALYN: 60 db/doboz, napi 2 kapszula

Shopping Cart
Scroll to Top