0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Hatékony immunerősítő hatóanyagok

Egy hatékony immunerősítő még a helyes életvitel és a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett is képes további pluszt adni szervezetünk számára, amelynek köszönhetően frissebbek, energikusabbak és ellenállóbbak lehetünk a mindennapok küzdelmében.

Az AVIAN kínálatában elérhető készítmények éppen ezt a célt szolgálják. Gondosan összeválogatott alapanyagaiknak köszönhetően valóban hatékony immunerősítőként vértezik fel szervezetünket a hétköznapokra.

Mi az immunrendszer szerepe?

Az immunrendszer lényegében a sejtjeink, a szöveteink és az egyes szerveink összehangolt munkája: egyfajta védekező mechanizmus a szervezetbe kerülő, potenciálisan káros kórokozókkal szemben. A megfelelő immunválasz kiemelt szerepet játszik valamennyi baktériummal, vírussal, gombával vagy más parazitával folytatott küzdelemben. 

Az immunrendszer alapvetően a megelőzésre törekszik, arra, hogy ezek a káros organizmusok egyáltalán ne juthassanak be a szervezetbe.  

Miért fontos a megelőzés?

Valamennyien tudjuk, hogy akinek gyenge az immunrendszere, az hajlamosabb a megbetegedésekre, a fertőzések pedig nagyobb kockázatot jelentenek számára.  Ugyanakkor az immungyengeségnek különböző formái léteznek, ez lehet veleszületett vagy szerzett.  

Tünetei is változatosak. A gyakori, nehezen múló megfázások, a gyomor- és bélpanaszok ugyanúgy utalhatnak egy legyengült immunrendszerre, mint a hajhullás vagy a töredező, foltos körmök. Hasonló panaszok esetén sok esetben a gyógyszerekhez fordulunk, ezektől remélve a megoldást. Bár a tüneteket enyhíthetik és hozhatnak némi megkönnyebbülést, a probléma gyökerét viszont nem orvosolják.  

Egy megfelelően működő immunrendszer mellett nagyobb eséllyel kerülnek el minket a betegségek. Ha pedig mégis ledöntenének, egy egészséges szervezet hamarabb birkózik meg az azt okozó kórokozókkal. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a gyógyszerek előtt mindig a megelőzésre gondoljunk, hiszen egy erős immunrendszer jelenti az egyik legjobb gyógymódot valamennyi betegséggel szemben. 

Hatékony immunerősítők, természetes forrásokból

A legtöbb, amit egészségünkért tehetünk tehát, hogy támogatjuk immurendszerünk normális, egészséges működését. A rendszeres testmozgás, a minőségi pihenés, vagy a változatos étrend egyaránt fontosak, ugyanakkor egy hatékony immunerősítő készítménnyel természetes úton adjuk meg számára azokat a normál működéshez szükséges erőforrásokat, amelyeket sportolás, helyes étkezés vagy sok pihenés útján sem mindig tudunk biztosítani. 

  • A fermentált fekete fokhagyma erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal rendelkezik. A friss fokhagymából állítják elő, hosszú érlelés eredményeként, ennek köszönhető a barnás-fekete színe.   
  • Az édesgyökér sok száz különböző növényi vegyület mellett többféle flavonoidot is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően támogathatja az anyagcsere folyamatokat, fontos szerepet játszhat a zsírok lebontásában és a nyombél nyálkahártya normál működésében. 
  • A propolisz eredeti rendeltetése, hogy védje a méhek kaptárát a kórokozókkal szemben. Előnyös tulajdonságait ugyanakkor az emberi szervezet is élvezheti, hiszen elősegítheti a sejtek anyagcseréjét és a sejtosztódás sebességét. Ennek köszönhetően számos anyagcserezavarra is megoldást jelenthet.  
  • A brokkolicsíra szintén remek forrása az antioxidáns vitaminoknak, az A-, B-, C- és E-vitaminok mellett magas kalcium-, kálium- és magnéziumtartalma hatékony immunerősítővé teheti. Ráadásul rengeteg glükorafanint tartalmaz. 

Miért érdemes az AVIAN termékeit választani?

Az AVIAN termékeinek fejlesztése során figyelemmel kísérjük a legújabb tudományos eredményeket. Étrend-kiegészítőink hatóanyagait az igazolt tudományos eredményeket szem előtt tartva választottuk meg. 

Az AVIAN kínálatában a hatékony immunerősítők megtalálhatóak a VIRALYN Forte készítményben: egyetlen kapszulában tartalmazza a kutatások által is bizonyított leghatékonyabb összetevőket, amelyek úgy stimulálják az adaptív immunrendszert, hogy közben nem terhelik túl. A VIRALYN Forte-t akkor ajánlatos szedni, ha minden megelőzés ellenére elkapunk valamit, és gyorsan meg szeretnénk gyógyulni. Olyan “elsősegély immunbombának” tekinhető, ami segíthet a gyors gyógyulásban számos vírusos, bakteriális és gombás fertőzések esetén (pl. influenza, megfázás, körömgomba, lepedékes nyelv, tüszősmandula-gyulladás, hasmenés, gombás vagy bakteriális hüvelygomba). 

Shopping Cart
Scroll to Top