0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Legerősebb immunerősítő hatóanyagok a jelenlegi kutatások alapján

Immunrendszerünk megfelelő működése elengedhetetlen ahhoz, hogy fitten, egészségesen és erőtől duzzadva vághassunk bele a mindennapokba

 A különböző vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és más tápanyagok kombinációja kiváló támogatást nyújt szervezetünk számára a megfelelő ellenállóés regenerálódó képesség fenntartásához. Érdemes szétnéznünk az AVIAN kínálatában, ahol az immunerősítő csomagok között megtalálhatjuk a számunkra ideális összeállításokat 

Miért fontos az immunrendszer védelme?

Immunrendszernek a szervezetünk védekező mechanizmusainak összességét nevezzük a sejtek, a szövetek és a szervek együttes reakcióját, például egy fertőzéssel szemben. Az immunválasz akkor megfelelő, ha a szervezetünk képes felismerni és eltávolítani a rá nézve potenciálisan káros organizmusokat. Nemcsak az egyes szerveknek kell ehhez megfelelően működniük, hanem a testünknek sejtszinten kell összhangban lennie ahhoz, hogy eredményesen vehesse fel a harcot a különböző káros, külső behatásokkal szemben. 

A mindennapi stressz szintén negatívan hat szervezetünkre: egy egészségesen működő, erős immunrendszerre van szükségünk ahhoz, hogy képesek legyünk kezelni a mindennapokban minket érő feszültségeket. Viszont még egy kiegyensúlyozott étrend mellett is elképzelhető, hogy önmagában a táplálkozással nem tudjuk megadni a testünk számára létfontosságú vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletet. A legerősebb immunerősítő hatóanyagok és vitaminok természetes úton nyújtanak segítséget szervezetünk megfelelő működéséhez, támogatják sejtjeink, szöveteink és egyes szerveink egészségét, energikussá és lendületessé téve minket még a legszürkébb hétköznapokban is. 

Milyen problémák jelezhetik a gyenge immunrendszert?

Egy erős immunrendszerre minden pillanatban, a nap minden szakaszában szükségünk van. Ez adja a kellő energiát a napközbeni aktivitáshoz, a stressz kezeléséhez. A gyenge immunrendszert változatos tünetek jelezhetik. 

  • Amikor a kiegyensúlyozott, megfelelő mennyiségű éjszakai alvások mellett is fáradtnak érezzük magunkat, könnyen elképzelhető, hogy az immunrendszer gyengélkedése áll a háttérben, hiszen ez alapvetően kihat az általános energiaszintünkre is. 
  • Ha gyakran elkapunk vírusos vagy bakteriális fertőzéseket, sűrűn fordul elő hasmenés, székrekedés, esetleg fokozott bélgáz-képződés, ez szintén az immunrendszer károsodásának lehet a jele. A lassan múló megfázások, a nehezen gyógyuló sebek, vagy a töredezett hajszálak szintén jelezhetnek valamilyen immunproblémát. 
  • A stressz és annak káros hatásainak kezelése szintén az immunrendszerünk feladata. Ezért, ha állandóan az egekben van a stressz szintünk, folyamatosan feszültek vagyunk és nyomást érzünk magunkon, szintén érdemes lehet egy kicsit erősíteni a szervezetünket, mielőtt az állandó idegesség szervi megbetegedésekben is megmutatkozik 

Melyek a legerősebb immunerősítők?

Életmódunk döntően befolyásolja szervezetünk egészségét: a kiegyensúlyozott étrend követése, a rendszeres testmozgás vagy az általános higiénia megtartása alapot jelenthet a szervezet megfelelő működéséhez. Ahhoz azonban, hogy az immunrendszerük mindig a lehető legjobb állapotában legyen, érdemes célzottan immunerősítő hatóanyagokat fogyasztani. Ezeket a vegyületeket pedig tudatosan és koncentráltan összeválogatva közelíthetünk a lehető legjobb hatás elérése felé. 

  • Az acerola vagy más nevén a barbadoszi cseresznye 4,5 %-ban tartalmaz C-vitamint. Ez az egyik legismertebb, legsokoldalúbb vitamin, alapvető fontosságú szervezetünk számára. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Kiváló antioxidáns, fertőtlenítő hatású, gyulladásgátló, gyorsítja a gyógyulást, fokozza a szervezet természetes méregtelenítő folyamatát, béltisztító hatású. 
  • Az echinacea szintén egy természetes immunerősítő. A bíbor kasvirág néven is ismert gyógynövény számos olyan hatóanyagot tartalmaz, amely fokozhatja a szervezet védekező képességét. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően megoldást jelenthet a visszatérő gyulladásos megbetegedésekre, például a rendszeres húgyúti fertőzésekre vagy a középfülgyulladásra, valamint a nehezen gyógyuló sebekre és a gyulladásos bőrbetegségekre egyaránt. 
  • A kolosztrummal pedig előtej néven is találkozhatunk, hiszen nem más, mint a tejnek egy különleges fajtája, amit a szarvasmarha a kisborjú szülését követően termel. Ez az előtej pedig az emberi vérben lévő immunanyagokhoz nagyon hasonló fehérjéket tartalmaz, amelyek remekül szívódnak fel és hasznosulnak az emberi szervezetben is. 

Miért érdemes az AVIAN termékeit választani?

Egy készítményt sem lehet a legerősebb immunerősítő jelzővel illetni. Az AVIAN-nál azonban mindent megteszünk termékeink fejlesztése és előállítása során, hogy azokkal a lehető legközelebb kerüljünk a kívánt célhoz: a jelenlegi tudományos tények alapján a legerősebb hatóanyagokat tartalmazó immunerősítő készítmény kialakításához. 

Nézzen szét az AVIAN kínálatában, próbálja ki Ön is a termékünket! 

Shopping Cart
Scroll to Top