0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Prosztata vitamin

A prosztatamegnagyobbodás 25 év feletti férfiaknál természetes jelenség, amely önmagában nem jelent súlyos egészségügyi veszélyt.

 Ám ha nem vesszük komolyan, az idő előrehaladtával nagyobb kellemetlenségeket is okozhat, akár az életminőségünket is jelentősen lerontva. Az AVIAN kínálatában elérhető természetes prosztata vitaminokkal és természetes gyógynövény hatóanyagokkal elébe mehetünk a komolyabb következményeknek, kordában tarthatjuk a természetes folyamatot.

Miért fontos a prosztata védelme?

A férfiak számára a prosztata okozza talán a legtöbb húgyúti-ivarrendszeri problémát. Mivel a mirigy körülöleli a húgycsövet, számos vizeléssel és erekcióval kapcsolatos rendellenességet okozhat a prosztata megbetegedése, például prosztatamegnagyobbodást. Egy esetleges duzzanat vagy megnagyobbodás elszoríthatja a húgycsövet, ami vizelési nehézségekhez vezet. Ha pedig a vizelet nem képes távozni a hólyagból, akkor fertőzés léphet fel, a gyulladás pedig eljuthat akár a vesékhez is. 

Nem érdemes megvárni, amíg a prosztata jelzi a bajt. Különböző természetes táplálék-kiegészítőkkel, prosztata vitamonokkal sokat tehetünk ezen fontos szervünk egészségének megőrzéséért. 

Milyen tünetei és következményei lehetnek a prosztata megbetegedésének?

A dülmirigy három legjellemzőbb megbetegedése a jóindulatú megnagyobbodás, a gyulladás és a rosszindulatú daganat. Rákos elváltozás szerencsére ritkábban alakul ki, ugyanakkor egy sokáig panaszmentes, későn diagnosztizált jóindulatú prosztatamegnagyobbodás, illetve egy akut gyulladás is vezethet komolyabb következményekhez. A prosztatamegnagyobbodás is képes legyengíteni az immunrendszert, a gyenge immunvédelem pedig megnövelheti az akut prosztatagyulladás kialakulásának valószínűségét is. 

A prosztata kóros állapotai szinte mindig okoznak valamilyen szintű vizelési zavart. A kor előrehaladtával természetes lehet vizelési szokásaink megváltozása, azonban éjszakánként gyakran erős ingerre ébredve, esetleg a nap folyamán állandó kényszert érezve érdemes elgondolkodni azon, hogy valamilyen prosztata rendellenesség áll a háttérben. Kezelés híján pedig könnyen odáig fajulhat a probléma, hogy az már a mindennapokat is ellehetetleníti. Hiszen bármikor okozhat kellemetlenségeket a váratlanul fellépő, erős vizelési inger, egy hosszabb előadás során ugyanúgy, mint a tömegközlekedésen utazva. 

Mi jellemzi a prosztata vitaminokat?

Számos természetes módszerrel támogathatjuk a prosztata egészségét. A legtöbb hatóanyag vagy készítmény vény nélkül is kapható, és hasonlóan hatásosak lehetnek, mint a vényköteles változatok.  

  • Nagyon népszerű természetes módszer a szabalpálma növényből készült kivonat használata. A gyógynövény alfa-reduktáz gátlókat tartalmaz, amelyek képesek lehetnek megakadályozni a prosztata sejtek burjánzását, zsírsav tartalma pedig támogatja a prosztata és a húgyúti rendszer egészséges működését.  
  • A csalángyökér kivonat remek hatással van a húgyútakra, gyorsíthatja a vizelet áramlását és serkentheti a vizeletkiválasztó rendszer működését. A prosztata összehúzódása következtében növelheti a vizelet mennyiségét. Emellett szerepet játszhat a dülmirigy normál méretének megőrzésében, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően pedig támogathatja az immunrendszer egészséges működését is.  

Miért érdemes az AVIAN termékeit választani?

A prosztata megközelítőleg a 25 éves kort követően indul folyamatos növekedésnek, a legtöbb probléma ugyanakkor csak 45 éves kor felett jelentkezik először. A 80. életévüket betöltöttek között pedig a gyakorisága már a 90%-ot is elérheti.  

Nem érdemes megvárnunk, hogy a prosztata jelezze a bajt, hiszen egy bizonyos kor felett ez már gyakran az életminőség romlását is jelentheti. Tervezzünk előre, gondoljunk időben a gondtalan, komfortos időskori mindennapjainkra, amihez az AVIAN termékei támogatást nyújthatnak. 

Shopping Cart
Scroll to Top