0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

GYORS GYÓGYULÁS IMMUNERŐSÍTŐ CSOMAG - – Tudatos ’mentőcsomag’ a váratlan megbetegedésekre

1 db Immulyn Forte, 1 db Viralyn Forte, 1 db C-vitamin 1000+ (napi 2-3 kapszula)

1 havi adag

25 700 Ft

20 900 Ft

A megbetegedések nem köthetők évszakhoz. Bármikor ledönthet a lábunkról egy vírusos, bakteriális vagy gombás betegség. Ha nem jut időben orvoshoz, a kínzó tünetek elhúzódhatnak és szövődményekhez vezethetnek. Egy ilyen esetben mindenki a gyors felépülésben reménykedik.

Az Immulyn, a Viralyn és a C-vitamin 1000+ trió prémium minőségű természetes összetevői ebben segítenek.

Gyors gyogyulas immunerisiti csomag

A készítménycsomag hatóanyagai abban az esetben támogatják a gyors gyógyulást, ha az első tünetek jelentkezésekor azonnal elkezdni szedni őket. Legyen egy mentőcsomag mindig az otthonában!

1. Ha vírusos betegséget kap el (pl. nátha, influenza, herpesz, hörghurut, torokgyulladás, hasmenés).

2. Amennyiben egy baktérium okoz panaszokat (pl. fülgyulladás, szamárköhögés, tüszősmandula gyulladás, húgyúti fertőzés, arcüreggyulladás, bakteriális hüvelyfertőzés).

3. Amikor egy gombás fertőzés tüneteit tapasztalja (pl. lepedékes nyelv, candida, lábgomba, gombás hüvelyfertőzés, tinea).

4. Külföldi utazások előtt és alatt az emésztési megbetegedések elkerülése érdekében.

5. Gyenge immunrendszer esetén.

Az Immulyn Forte-ban lévő kolosztrum nagy mennyiségű immunaktív fehérjéket tartalmaz. A benne található laktoferrin folyamatosan aktiválja az immunrendszert, gyorsan elpusztítja a kórokozókat (vírusok, baktériumok, gombák), emellett kezeli a bélgyulladásokat.

Az Immulyn Forte-ban található D-vitamin és receptora a VDR (D-vitamin receptor) szabályozza a mikrobiom állapotát, ezáltal hozzájárul az erős immunrendszer kialakításához.

A Viralyn Forte összetevői között a propolisz és a fermentált fekete fokhagyma természetes antibiotikumként funkcionálnak. Gazdagok polifenolokban és flavonoidokban (erős antioxidánsok). Láz- és fájdalomcsillapító, vírusölő, baktériumölő és gombaellenes hatásúak.

A Viralyn Forte-ban található olajfa levél kivonatában lévő asqualen aktiválja az immunrendszert, ha kórokozó jelenlétét észleli. Emellett támogatja az egészséges mikrobiom helyreállítását.

A C-vitamin támogatja azokat az immunsejteket, amelyek felismerik és megsemmisítik a kórokozókat.

Shopping Cart
Scroll to Top