0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

IMMULYN Forte

Az immunerősítők új generációja: antibakteriális, virucid, fungicid
OGYÉI notifikációs szám: 29136/2022

8 900 Ft

A „vírusok korában” az Immulyn Forte természetes hatóanyagai erős immunpajzsot húznak a kórokozókkal szemben. Napi 2×1 kapszula szedése javasolt.

„…létezik olyan megoldás, ami egy kapszulában gondoskodik az immunerősítésemről?”

Vajon van arra mód, hogy egyszerűen és folyamatosan fitten tartsuk az immunrendszerünket és megelőzzük a betegségeket, anélkül, hogy állandóan 5-6 különböző kapszulát kelljen szednünk? Szerencsére…

a tudomány megtalálta már erre a megoldást.

Az Immulyn Forte étrend-kiegészítő 1 kapszulában tartalmazza a kutatások által bizonyított leghatékonyabb összetevőket: így Önnek elég 1 kapszulát beépítenie a napi rutinjába.)

immunerősítés természetesen, Immulyn Forte

Ne adjon támadási esélyt a kórokozóknak!

Egyes természetes gyógynövények úgy stimulálják az adaptív immunrendszert, hogy közben nem ’kényszerítik’ állandó védekezésre és minimálisra csökkentik a megbetegedések lehetőségét.

Az IMMULYN Forte fogyasztói sorából olyan egészségtudatos közösség épült, akik minezt már tudják és nem ágyhoz kötve szeretnék az életük nagy részét tölteni, hanem céljuk a hosszú és egészséges élet.

Erős immunrendszer

A szakemberek szerint az alábbi 3 dolog történhet, ha az immunrendszer nem működik megfelelően.

Kutatások bizonyítják, hogy minél előbb kezdi el természetes hatóanyagokkal erősíteni az immunrendszerét, annál kevesebb pénzt kell majd drága és mellékhatásokkal is járható gyógyszerekre költenie.

Miért válassza az IMMULYN Forte-t?

A 7 természetes gyógynövényt tartalmazó IMMULYN Forte jelentősen leegyszerűsíti a család immunerősítését.

A „vírusok korában” ezek a természetes hatóanyagok nélkülözhetetlenek, ha valóban erős és ellenálló immunrendszert szeretne.

Kolosztrum, immunrendszer aktiváló
KOLOSZTRUM

a legyengült immunrendszer újra aktiválója

A kolosztrumban lévő immunoglobulinok segítik a szervezetet a baktériumok és a vírusok felismerésében és semlegesítésében. Több, mint 90 biológiailag aktív összetevőjével és nagy mennyiségű antitestjével az immunerősítés egyik legjobb zászlós hatóanyaga.

Echinacea, természetes immunerősítés

ECHINACEA

nincs többé bedugult orr és fuldoklás

Az echinacea a nátha és a légúti fertőzések megelőzésében jár élen. Aktiválja a fehérvérsejtek védekezőképességét, bakteriális és vírusölő hatású, jelentősen lerövidíti a lábadozási időt, ha már baj van. Hatása gyorsan érezhető.

acerola, természetes C-vitamin

ACEROLA

mondjon búcsút az állandó betegeskedéstől megelőzéssel

A legfrissebb kutatások szerint az acerola tartalmazza a legtöbb C-vitamint a gyümölcsök közül: 30x annyit, mint például a narancs. Az acerolában található C-vitamin ráadásul gyorsabban szívódik fel, mint a szintetikus, így jelentősen lerövidíthető a megfázás időtartama.

D-vitamin, immunerősítés

D-VITAMIN

felejtse el az állandó fertőtlenítést

A D-vitamin kiemelt szerepet játszik az immunerősítésben és a légúti fertőzések legyőzésében. Minimálisra csökkenti a mikroorgazmusok számára a nyálkahártyán keresztül történő bejutás lehetőségét, amely tulajdonságát a C-vitamin erősíti.

Az IMMULYN Forte összetétele

Hatóanyag/napi adag (2 kapszula): 2 kapszula NRV*
Bíbor kasvirág (Echinacea purpuea) kivonat: 300 mg
Kolosztrum: 214 mg
ebből: IgG: 43 mg
Acerola (Malphigia glabra) gyümölcs kivonat: 112 mg
Ebből C-vitamin: 18 mg 22,50%
Kamilla (Matricaria recutita) virág kivonat: 72 mg
Eukaliptuszlevél (Eucalyptus globulus): 32 mg
Borsosmenta (Mentha piperita) levél, porított: 32 mg
D-vitamin: 50 µg 1000%

*NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték

Adagolás

A folyamatos szedés a kulcs az eredményekhez

A kívánt eredmény érdekében napi 2 szem kapszula szedését javasoljuk. Mivel az Immulyn Forte étrend-kiegészítő természetes hatóanyagokból készül, immunerősítés céljából folyamatosan szedhető. 

Fontos megemlítenünk, hogy minden esetben ellenőrizze le a hatóanyagokra való esetleges érzékenységét.

Prosztata védő adagolás

Szeretné inkább telefonon leadni a rendelését?

Ha kérdése van, tanácsadónk szívesen válaszol Önnek!

Adja meg nevét, email címét és telefonszámát és szaktanácsadónk egy munkanapon belül keresni fogja!

  Kérdése van vagy telefonon szeretne rendelni?

  Ha kérdése van a Prostelyn Forte étrend-kiegészítővel kapcsolatosan, vagy telefonon szeretne rendelni tanácsadónktól, hívjon minket a +36 1 44 77 000-as telefonszámon munkanapokon 8.00-16.00 között!

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Ne hagyja, hogy kérdései vagy kétségei Ön és az erős immunrendszere közé álljon! Megválaszoljuk a leggyakoribb vásárlói kérdéseket.

  Az Immulyn egy 100 %-ban természetes immunerősítő étrend-kiegészítő, amely természetes összetevőkből készül. A benne található kolosztrum újra aktiválja az immunrendszert, az echinacea segít megelőzni a légúti megbetegedéseket, kialakulásukkor pedig lerövidíti a lábadozási időt. A természetes C-vitamin tartalmú acerola erősíti az immunrendszert, ami a D-vitaminnal együtt segít megakadályozni a fertőzések nyálkahártyán át történő szervezetbe jutását. Az Immulyn étrend-kiegészítőként van bejegyezve, vásárlásához nincs szükség szakorvosi receptre.

  Az Immulyn étrend-kiegészítőből betegségmegelőzés céljából napi két szem elfogyasztása javasolt. A feltüntetett összetevők 2 db kapszulára értendők.
  Összetevői/2 kapszula: acerola (Malphigia glabra) gyümölcs, kivonat (108 mg), ebből C-vitamin (18 mg), D-vitamin (50 µg), kolosztrum (210 mg), ebből IgG (immunoglobulin) 43 mg, echinacea purpurea (bíbor kasvirág) porított (30 mg), ebből összfenol tartalom (1,20 mg), Kamilla (Matricaria recutita) virág, porított (72 mg), eukaliptuszlevél (Eucalyptus globulus), porított (32 mg), borsosmenta (Mentha piperita), levél, porított (32 mg).

  Az Immulyn javasolt napi fogyasztása 2 db kapszula. A kapszulákat étkezés előtt rágás nélkül bő folyadékkal nyelje le. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

  Az Immulyn étrend-kiegészítő szedése ajánlott mindenkinek, aki gyakran kap el légúti betegségeket, általános fáradtságtól szenved, visszatérő gyulladásai vagy allergiás reakciói vannak.

  Az Immulyn étrend-kiegészítőként van bejegyezve, vásárlásához nincs szükség szakorvosi receptre. Prémium minőségű komplex hatóanyagaival tűnik ki a versenytársaitól.

  Amennyiben az ajánlásoknak megfelelően fogyassza, nem érzékeny egyik összetevőre sem és nincs autoimmun betegsége, semmilyen mellékhatása nincs. Fészekvirágzatúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immunodepresszáns gyógyszereket szedőknek nem ajánlott a fogyasztása.

  Ha nem biztos abban, hogy szedheti-e, hívja fel ügyfélszolgálatunkat, ahol választ kap a kérdéseire. Az Immulynt kisgyerekek elől elzárva kell tárolni.

  Autoimmun betegségben szenvedőknek és immunodepresszáns gyógyszereket szedőknek nem ajánlott a fogyasztása.

  Mivel az Immulyn étrend-kiegészítő természetes hatóanyagokból készül, a maximális hatás érdekében javasolt folyamatosan szedni.

  Az Immulyn étrend-kiegészítő megrendelése weboldalunkon keresztül gyors és 100 %-ban biztonságos. Az Immulyn termékoldalán kattintson a Megrendelem nyomógombra, válassza ki a mennyiséget, majd kattintson a Tovább gombra. Adja meg adatait, végül a Megrendelés gombra kattintva véglegesítse a megrendelését. Javasoljuk, hogy azt a címet adja meg, ahol a megrendelést követő 2-3 napban tartózkodni fog.

  A megrendelést követő 3 munkanapon belül szállítjuk ki Magyarország területén a megrendelt termékeket. A megrendelés során megadott személyes adatait a vonatkozó adatvédelmi szabályok értelmében megfelelően tároljuk, harmadik személynek nem adjuk át. Személyazonossága és anonimitása maximális védelem alatt marad.

  A fizetés minden esetben 100 %-ban biztonságos.

  AVIANMedicina Logo 2022

  KIK VAGYUNK?

  AVIAN Medicina Kft. BEMUTATKOZUNK

  Az AVIAN összekapcsolt egészségügyi szolgáltatásait az a fontos felismerés hívta életre, hogy a hosszú és egészséges élet jövőjének megteremtése a jelenben keresendő.

  Ez a mi történetünk tanulsága is, amely egy személyes élménnyel kezdődött, amikor alapítónk saját bőrén tapasztalta meg, hogy egy váratlanul kiderülő betegség milyen gyorsan képes elragadni tőlünk szeretteinket.

  Így született meg az AVIAN Medicina Kft., egy magyar, de mára már Európa számos országában jelen lévő gyógyszeripari vállalat. A jövő technológiáit folyamatosan kutatva hiszünk abban, hogy a természettel és az emberi szervezettel a lehető legnagyobb összhangban olyan prémium minőségű és egyedülálló termékeket, valamint szolgáltatásokat fejleszthetünk, melyek választ adhatnak a jelen folyton változó kihívásaira, és utat mutathatnak egy kiszámíthatóbb jövőnek.

  Célunk, hogy az embereket arra ösztönözzük, hogy egészségtudatosabban éljenek, járjanak többet szűrővizsgálatra és fordítsanak kellő figyelmet a megváltozott életmód igényeire, mert immunrendszerünket nem csak megerősíteni, hanem folyamatosan tettre kész állapotban kell tartani.

  Ezért szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni azokat a termékeket és szűrővizsgálatokat, amelyekkel Ön és környezete is nyugodt és biztonságos életet élhet.

  Mert az, hogy hogyan érezzük magunkat holnap, ma kezdődik el.

  Shopping Cart
  Scroll to Top