0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

NAPI IMMUNERŐSÍTŐ CSOMAG – Maximális ellenállóképesség a mindennapokban

Napi immuerisiti csomag

2 db Immulyn Forte, 1 db C-vitamin 1000+ (napi 1-2 kapszula)

Legyen felkészült a betegségekre!

22 700 Ft

17 200 Ft

Immunrendszerünk egy rendkívül érzékeny és bonyolult rendszer. Feladata, hogy hatékonyan megvédje szervezetünket a vírusokkal, a baktériumokkal, a gombákkal és egyéb környezeti tényezőkkel szemben. Amennyiben ez az érzékeny egység felborul, legyengül. A keletkező réseken keresztül pedig szabad utat kapnak a bennünket folyamatosan körülvevő kórokozók.

A NAPI IMMUNERŐSÍTŐ CSOMAG prémium minőségű természetes összetevői hozzájárulnak az erős immunpajzs fenntartásához és a kórokozók távolságtartásához.

1. Ha krónikus stressz hatása alatt élünk.

2. Amennyiben (és többnyire nem) a táplálkozásunkkal nem tudjuk bevinni a létfontosságú vitaminokat, ásványianyagokat és nyomelemeket a szervezetünkbe.

3. Orvosi kezelések (pl. kemo) vagy műtéti beavatkozások előtt, alatt és után.

4. Dohányzás, alkoholfogyasztás esetén, illetve mozgásszegény életmód mellett.

5. Gyenge immunrendszer esetén.

Az Immulyn Forte-ban lévő fő hatóanyag, a kolosztrum nagy mennyiségű immunaktív fehérjéket tartalmaz. A benne lévő laktoferrin folyamatosan aktiválja az immunrendszert, gyorsan elpusztítja a kórokozókat (vírusok, baktériumok, gombák), emellett kezeli a bélgyulladásokat.

Ahhoz, hogy az immunrendszerünk elegendő fehérvérsejtet termeljen és mozgósítson, folyamatosan szüksége van C-vitaminra. Ez tele van a káros szabadgyökök semlegesítéséhez szükséges fitonutriensekkel, amelyek a gyakori betegségekhez vezetnek. A C-vitamin vízben oldódó vitamin, amelyet folyamatosan pótolni kell. A csomag készítményei acerola, csipkebogyó, valamint kalcium-aszkorbát formában tartalmazzák a C-vitamint, amely nem okoz gyomorproblémákat.

Az Immulyn Forte-ban lévő D-vitamin és receptora a VDR (D-vitamin receptor) szabályozza a mikrobiom állapotát, ezáltal hozzájárul az erős immunrendszer kialakításához. A hasznos baktériumtörzsek erősítik az immunválaszt és az immunrendszert. A D-vitamin C-vitaminnal együtt minimálisra csökkenti a kórokozók nyálkahártyán keresztül történő bejutását.

Az Immulyn Forte antibakteriális hatóanyaga, az echinacea, kiváló eredménnyel használható különféle fertőzések megelőzésében és kezelésében, különösen a felső légúti megbetegedések során.

Az eukaliptusz hatóanyagai felveszik a küzdelmet a köhögéssel, az orrfolyással, az orrdugulással és a torokfájással szemben. Baktérium-, vírus- és gombaellenes hatású.

Shopping Cart
Scroll to Top