0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

PROSZTATA EGÉSZSÉG MULTIPACK – Prostelyn: komplex gyógynövénykivonat a prosztata védelmére

4 db Prostelyn Forte

4 havi adag

51 600 Ft

33 900 Ft

A prosztata a férfi reproduktív rendszer része. Egy mirigy (dülmirigy), amely 25 éves kor felett folyamatos növekedésnek indul. Ugyan a prosztata megnagyobbodás nem jelent súlyos egészségügyi veszélyt, elhanyagolása az idő előrehaladtával drámai módon befolyásolja a férfiak élet minőségét.

A PROSTELYN prémium minőségű összetevői segítenek megelőzni a jóindulatú prosztatamegnagyobbodást. Emellett természetes módon visszafordítják a már kialakult problémát és helyreállítják a húgyutak egészségét.

Prostelyn Forte Megapack prosztatavitamin csomag

4 havi adag beszedése után már látványosan érezhetők a Prostelyn összetevőinek pozitív hatásai és javul az életminősége.

1. Éjszakánként több alkalommal erős vizelési ingerre ébred, és a kialvatlanság a mindennapjai részévé válik.

2. Libidócsökkenést tapasztal, amit a fáradtságnak vagy a kornak tud be. Valójában sok esetben e mögött a gyógyítható prosztata-megnagyobbodás állhat.

3. A gyakori, hirtelen nappali vizelési inger ellehetetleníti a mindennapos életét (munka, utazás, magánélet).

4. Keveset iszik, ingerült, mert fél, hogy nem talál mosdót, ha a szükség úgy kívánja.

5. Az állandó vizelési inger miatt szorong és már nincs társasági élete.

A szabalpálma kivonat megakadályozza a tesztoszteron DHT-vá alakulását, így természetes módon csökkenti a megduzzadt mirigy méretét. Megelőzés céljából szedve megóvja a prosztatát a jóindulatú növekedéstől.

A nagy csalán gyökér kivonata, a szabalpálmához hasonlóan, természetes formában tartalmazza azokat az alfa-reduktáz gátlókat, amelyek megakadályozzák a prosztata sejtek burjánzását.

A csalán gyökér kivonat jó hatással van a húgyútakra, gyorsítja a vizeletáramlást, valamint a prosztata összehúzódása következtében növeli a vizelet mennyiségét.

Az afrikai szilvafa kérgében lévő hatóanyagok (szterolok, triterpének, zsírsavak) a ciszták kialakulásának megelőzésében és visszahúzásában játszanak fontos szerepet. Ennek köszönhetően képes visszahúzni a megnagyobbodást, javítja a húgyútak egészségét, a húgyhólyag rugalmasságát, valamint csökkenti az éjszakai vizelések számát.

A kor előrehaladtával a férfiak szervezetében csökken a cink mennyisége – amiből a prosztata tárolja a legtöbbet -, így hiánya fokozza a prosztatamegnagyobbodást. A tökmag kivonatban található nagy mennyiségű cink emellett gátolja a tesztoszteron DHT-vá alakulását, ezáltal a prosztata növekedését.

Shopping Cart
Scroll to Top