0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

TUDATOS FÉRFIEGÉSZSÉG CSOMAG 40 év felett– Napi 1 perc egészség rutin

Tudatos ferfiegeszseg csomag 40 ev felett

1 db Prostelyn Forte, 1 db Immulyn Forte, 1 db Viralyn Forte, 1 db C-vitamin 1000+ (napi 2-3 kapszula), 1 db MAGNE-B Komplex

1 havi adag

59 000 Ft

37 500 Ft

A férfiak gyakran haboznak orvoshoz menni, és hajlamosak elhanyagolni az általános egészségi állapotukat. Hiszünk abban, hogy minden férfit ösztönözhetünk egészséges szokások kialakítására, hogy tudatosan és problémamentesen élhessék a mindennapjaikat.

A TUDATOS FÉRFIEGÉSZSÉG CSOMAG olyan természetes étrend-kiegészítőket és vitaminokat tartalmaz, amelyek 40 év felett nélkülözhetetlenek a férfiegészség fitten tartásához.

A készítménycsomag hatóanyagainak rendszeres szedése mellett ellenállóbbá válik az általános betegségekkel szemben. Védi prosztatája egészségét és stresszmentesen élheti mindennapjait.

1. Elmúlt 40 éves, és már tapasztalja a természetes prosztatamegnagyobbodással együtt járó vizelési problémákat. Vagy meg szeretné előzni őket.

2. Amennyiben stresszes és feszültek a mindennapjai, de szeretné könnyebben venni az akadályokat.

3. Gyenge az immunitása, ezért gyakran kap el vírusos, bakteriális vagy gombás fertőzéseket.

4. Nyugtalan, nem tudja elengedni magát, folyton kialvatlan.

5. Szeretné fokozni a teljesítményét.

Az Immulyn Forte-ban lévő kolosztrum nagy mennyiségű immunaktív fehérjéket tartalmaz. A benne található laktoferrin folyamatosan aktiválja az immunrendszert, gyorsan elpusztítja a kórokozókat (vírusok, baktériumok, gombák), emellett kezeli a bélgyulladásokat. D-vitamin tartalma és annak receptora, a VDR (D-vitamin receptor) szabályozza a mikrobiom állapotát, ezáltal hozzájárul az erős immunrendszer kialakításához.

A C-vitamin az egyik legfontosan antioxidáns, amely segít megvédeni a sejtjeinket a betegségekkel, az öregedéssel és a környezeti kitettségekkel szemben. Szervezetünk a C-vitamin segítségével állítja elő a kollagént, ezáltal helyreállítja a sejteket és a szöveteket. Ezentúl támogatja azokat az immunsejteket, amelyek felismerik és megsemmisítik a kórokozókat. Fontos tudni, hogy a C-vitamin vízoldékony, így csak a rendszeres napi fogyasztás mellett fejti ki hatását.

Sokak számára az állandó betegeskedés szinte már életforma, és a jó napok száma ritkaságszámba megy. A gyors gyógyulás, a szipogástól, a köhögéstől, a fejfájástól vagy a folyamatosan kiújuló herpeszektől mentes élet álomnak tűnhet. De lehetséges. Az első panaszok jelentkezésekor azonnal megkezdett Viralyn Forte kúra természetes összetevőinek köszönhetően lerövidíti a lábadozási időt és csökkenti a tünetek erősségét.

A prosztata-megnagyobbodás kezelése kulcsfontosságú a férfiak életében. Ha elhanyagolják, frusztráló és kínzó húgyúti tünetekkel és libidó vesztéssel nehezíti meg a mindennapi életet. A szakorvosok szerint a legtöbb férfi már csak akkor megy el urológiai vizsgálatra, amikor elviselhetetlen tüneteik vannak, vagy amikor a feleségeik ultimátumot adnak nekik. A Prostelyn Forte hatóanyagai segítenek megállítani a jóindulatú sejtburjánzást, illetve visszafordítják a már kialakult problémát.

A folytonos rohanás, a stressz, a kialvatlanság és a fáradtság befolyásolják a hangulatunkat és a hatékonyságunkat. A MAGNE-B Komplex-ben található hatóanyagok és vitaminok támogatják a pihentető alvást, hozzájárulnak a fókuszált figyelemhez, és természetes antidepresszánsként megnyugtatják az idegszálainkat.

Shopping Cart
Scroll to Top