0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Gyulladáscsökkentő immunerősítők

A gyulladáscsökkentő immunerősítők szedése különösen fontos olyan időszakokban, amikor az immunrendszerünknek extra támogatásra van szüksége.

Mire jók a gyulladáscsökkentő immunerősítők?

Krónikus gyulladásos állapotok: Ha valaki krónikus betegségben szenved, vagy gyakran visszatérő fertőzésekkel küzd (pl. arcüreg-, vagy tüdőgyulladás), a fájdalom és gyulladáscsökkentő immunerősítők hozzájárulhatnak a folyamatos gyulladások csökkentéséhez és enyhítéséhez.

Időszakos fokozott terhelés: Amikor testünknek extra erőfeszítésre van szüksége, mint például extrém sportolás vagy erős fizikai igénybevétel, az immunrendszerünk legyengülhet. Ilyenkor a természetes gyulladáscsökkentők és immunerősítő hatóanyagok segíthetnek megakadályozni a fertőzések kialakulását és a sportsérülések (zúzódás, rándulás) gyorsabb regenerációját.

Stresszes életszakaszok: A magas stresszszint hosszú távon károsíthatja az immunrendszert, ami hajlamosabbá tehet a gyulladásokra. A stressz csökkentését segítő termékek, vitaminok, anyagok, nyomelemek és ásványi anyagok segíthetnek a stressz csökkentésében, így az immunrendszer erősítésében.

Fertőzések, járványok idején: Az évszakváltáskor jelentkező influenzaszerű megfázásos időszakokban indokolt a fájdalomcsillapítók, gyulladáscsökkentők szedése. Gyulladáscsökkentő immunerősítő hatóanyagok azonnali szedése mellett gyorsabban gyógyulnak egyes gombás (körömgomba, lepedékes nyelv) és bakteriális betegségek is.

Speciális diéta során: Egy-egy speciális diéta során előfordulhat, hogy akarva vagy akaratlanul hiányállapotok alakulnak ki a szervezetünkben. Ha például sportolás során szálkásítás a cél, kevesebb gyümölcsöt fogyasztunk, és vitaminhiány léphet fel. Ilyenkor legyengülhet az immunrendszer, és könnyebben elkaphatunk fertőzéseket.

Műtét után: Operációkat követően a legyengült szervezetet gyulladáscsökkentő immunerősítőkkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel, C-vitamin kapszulával érdemes felerősíteni.

Gyulladáscsökkentő tabletták szedése

Immunrendszerünk egy bonyolult, több ezer sejtet magába foglaló szisztéma, amely számos teendőt lát el minden pillanatban. Egészséges működéséhez szükség lehet vitaminokra, ásványi anyagokra, természetes táplálékkiegészítőkre, ha az étkezésünkkel nem tudjuk pótolni azokat. A gyulladáscsökkentő tabletták szedésének célja, hogy egyensúlyban tartsuk az immunrendszerünket, hogy ne működjön sem alul, sem felül.

Gyulladáscsökkentő tabletta szedésére indokolt esetben van szükség: ha betegek vagyunk, ha fizikailag vagy mentálisan legyengültünk, ha megfertőződtünk egy kórokozóval, és gyorsabban szeretnénk regenerálódni.

Minden esetben olvassuk el a gyulladáscsökkentő immunerősítők szedésével kapcsolatos javaslatokat, és indokolatlanul ne lépjük át az ajánlott mennyiségeket. Bár a vízben oldódó vitaminok gyorsan kiürülnek a szervezetből, a kórokozók elleni készítmények és hatóanyagok egy részét túl lehet adagolni.

Gyulladáscsökkentő vitaminok összetevői

AZ AVIAN missziója, hogy az aktuális kutatási eredményeket figyelemmel kísérve a legjobb gyulladáscsökkentő hatóanyagok felhasználásával készítsük étrend-kiegészítőinket.

A VIRALYN Forte egy olyan újgenerációs gyulladáscsökkentő immunerősítő, ami akkor segít, ha már baj van. A brokkolicsírában lévő szulforafán azonnal kezeli a légúti panaszokat, a propolisz csökkenti a gyulladásokat, a fekete fokhagyma allicin tartalmának köszönhetően természetes antibiotikumként működik.

Az IMMULYN Forte hatóanyagai antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatásúak. Acerolával, D- és C-vitaminokkal kombinálva segítenek megakadályozni a kórokozók nyálkahártyán keresztül való bejutását. Fő összetevője, a kolosztrum nagy mennyiségű antitestet és több, mint 90 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, így segít folyamatosan egyensúlyban tartani az immunrendszert.

A C-Vitamin 1000+ készítményünkben lévő acerola gyulladáscsökkentő hatásású. A csipkebogyó kivonat gazdag antioxidánsokban, stimulálja a limfociták képződését védelmet nyújtva a kórokozókkal szemben. A C-vitamin kalcium-aszkorbát formában található meg benne, ami nem okoz gyomorsavat, így refluxosok is szedhetik.

Természetes gyulladáscsökkentők az AVIAN-tól!

AZ AVIAN gyulladáscsökkentő immunerősítő készítmények:

  • kizárólag természetes összetevőkből készülnek

  • az aktuális kutatási eredmények alapján fejlesztjük őket

  • nem szteroid jellegű gyulladáscsökkentő hatású összetevőket tartalmaznak

  • más készítmények mellett is szedhetők

  • vegán kapszulába zárjuk a hatóanyagokat, nem terhelve ezáltal az emésztőrendszert

Shopping Cart
Scroll to Top