0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

7 tipp a mentális kiégés ellen: megújulás a városi anyáknak

mentális kiégés okai

A legtöbb nagyvárosi környezetben élő nő a mentális kiégés szélén balanszíroz, vagy már benne van a sűrűjében. A stresszt, a folyamatos nyomást és az anyagi gondokat tetézi egy nagyváros lüktetése, az állandó zaj, a szmog vagy az ingázás.

Ha mindez nem lenne elég, a nők életük során számos hormonális változáson is keresztül mennek. Beleértve a menstruációt, a terhességet, az anyaságot, a változó kort, vagy más olyan nehéz időszakokat, amik mellékvese gyengeségéhez, azaz a teljes kimerüléshez vezethet.

A gázpedál kifulladásig nyomása kiválthatja a mentális kiégést

Modern világunkban a hölgyeknek – a tipikus női szerepkörök mellett – ugyanazoknak az elvárásoknak kell megfelelniük, mint a férfiaknak. Aktív pénzkeresők, háztartást vezetnek, a hátukon viszik a gyerekvállalással járó feladatok többségét, naponta több órát ingáznak a gyerekek iskolái és különórái miatt. Közben pedig próbálnak nők maradni.

tippek mentális kiégésre

Az anyaság, bármilyen csodálatos dolog is, kilopja a nyugodt pillanatokat az életből. Az állandó készenlét, a kialvatlanság, a másokról való gondoskodás kiszív minden energiát. Miközben próbálnak az élet minden területén helyt állni, sok nő életében eljön az a pillanat, amikor teljesen elveszítik a kontrollt a saját életük felett.

Elmaradnak a korábbi edzések, a barátnőkkel töltött vidám délutánok, egyre gyakrabban elúsznak a feladataikkal, és a mentális kiégés gyakran a párkapcsolatba is negatív fordulatot visz.

A legtöbb esetben a partnerükkel megromlott helyzet nyitja fel a szemüket. Ez a fajta bizonytalanság ugyanis még több frusztrációt és félelmet hoz a felszínre. A társas magány vagy a válás gondolata általában már annyira rémisztő, hogy az egyetlen út a kiút keresése.

7 tipp a városi nők mentális kiégése ellen

A mentális kiégés egy anya számára elkerülhetetlennek tűnik, és sokan lemondó reménytelenséggel nyugtázzák, hogy ez az élet rendje. Hosszútávon azonban a nők mentális kiégése a környezetükre is hatással lesz, ezért szükséges találni egy egészséges középutat.

mentális egészség fontossága

Mit tehetsz, hogy jobban érezd magad a bőrödben?

A mentális pozitivitás megtartásának kulcsa a folyamatos tenni akarás és a felelősségteljes hozzáállás. A Mentalyn étrend-kiegészítőben lévő Ashwagandha, Bacopa és magnézium triója mellékhatások nélkül megnyugtat, mentálisan stabillá és fókuszálttá tesz, ráadásul gondoskodnak a nyugodt alvásról is.

Éld azt az életet, ami boldoggá tesz!

MENTALYN (60 db)

Agyfényesítő a KSM-66 Ashwagandha, a Bacopa Monnieri és a magnézium erejével

8900 Ft Áfával

Az Ashwaganda

A Bacopa Monnieri

A magnézium

Shopping Cart
Scroll to Top