0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Arcfiatalítás C-vitaminnal. Hogyan feszesítsd a bőröd?

arcfiatalítás

Az arcfiatalítás sok nő álma, mivel a feszes arcbőr számukra a szépség és a vonzó megjelenés elengedhetetlen része.

Az arcfiatalítás segíthet növelni az önbizalmat, javítani a hangulatot, amelyek számos pozitív hatást gyakorolnak az egész életünkre, kezdve a párkapcsolati és a munkahelyi sikerünkre, valamint a mentális egészségünkre.

A ráncok és finom vonalak általában az idő múlásával jelennek meg az arcunkon, és általában a bőr rugalmasságának és hidratáltságának csökkenésével kapcsolatosak. Az arcbőr feszességének és ragyogásának javítása pedig azért fontos, mert az arcunk ennek köszönhetően fiatalabbnak és egészségesebbnek tűnik.

Az arcfiatalítás azonban nem csak a külső megjelenésről szól, hanem a test egészségének javításáról is. A megfelelő étrend, a mozgás, a helyes bőrápolási rutin mind hozzájárulnak arcunk és az egész megjelenésünk fiatalításához.

Az arcunk a személyiségünk egyik legfontosabb tükörképe, éppen ezért nagyon fontos, hogy gondoskodjunk róla. A fiatalabb és simább bőr azonban nem csak a nők szépség iránti vágyát tükrözi, de a jó egészségi állapot és az egészséges életmódra való odafigyelés jele is lehet.

Fontos megjegyezni, hogy az arc fiatalítása nem csak a nők kiváltsága. A férfiak is egyre több figyelmet fordítanak a bőrápolásra, mivel tudják, hogy ez is segíthet nekik abban, hogy fiatalosabbak, egészségesebbek, sőt sikeresebbek legyenek.

arcfiatalítás idősebb korban

C-vitamin a bőrápolásban és az arcfiatalításban

A C-vitamin legendás az arcfiatalítás világában. Egyesek egészen odáig mennek, hogy a bőrápolás Szent Gráljának nevezik. És lehet, hogy okkal!

Ez a hihetetlen antioxidáns leginkább gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, amelynek köszönhetően javítja a bőr tónusát és textúráját, hidratálja a bőrt, valamint csökkenti az öregedés jeleit.

C-vitamint napi szinten fogyasztunk, már, ha eszünk rendesen zöldségeket és gyümölcsöket. Sajnos a rohanó világunkban egyre többen a gyorsételek után nyúlnak, így megfosztják magukat ettől a remek vitamintól. De ha őszinték akarunk lenni magunkkal, akkor be kell látnunk, hogy még a legnagyobb odafigyelés mellett sem lehet természetes módon pótolni a napi C-vitamin raktárjainkat.

Ha bőrápolásról és arcfiatalításról van szó, a kozmetikaipar a C-vitaminnal dúsított krémekre és szérumokra esküszik. Valójában a belsőleg bevitt nagy mennyiségű C-vitamin legalább olyan fontos szépségünk megőrzéséhez, mint a kozmetikumok.

A C-vitamin szerepe a szépségápolásban

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, amely esszenciális tápanyag az emberi szervezet számára. Az emberi test nem tudja előállítani, ezért fontos, hogy elegendő mennyiségben juttassuk be a szervezetünkbe táplálékkal vagy étrend-kiegészítőkkel. Napi szinten.

A C-vitamin számos fontos szerepet játszik a szervezetben, beleértve az:

Az arcfiatalítás tekintetében a kollagéntermelésen van a hangsúly. A kollagén a haj, a köröm és a bőr egészségéért felelős fehérje. A kollagén megfelelő szinten tartása segít megőrizni az egészséges bőr, haj és köröm megjelenését. Idővel azonban csökken a természetes kollagéntermelődés. Ilyenkor jelennek meg a ráncok, a körmök berepedeznek, a haj kiszárad és töredezetté válik.

acerola

A nagy dózisú C-vitamin azonban támogatja a kollagéntermelődést, és segít beépíteni a kívülről bevitt kollagént is. Ennek a tulajdonságának köszönhetően nevezik gyakran a szépség vitaminjának.

Ha fiatalítani szeretné a bőrét, kezdje a változást a C-vitamin rendszeres fogyasztásával!

Az arcfiatalítás kulcsa a kollagéntermelés aktiválása

A C-vitamin szerepe a kollagén előállításában azért fontos, mert a kollagén szintéziséhez szükséges a kollagén prekurzorok (prokollagének) hidroxilálódása.

A hidroxiláció egy olyan kémiai folyamat, amely során hidroxilcsoportot kapcsolnak a prokollagénekhez, így elősegítve a kollagén beépülését a szövetekbe.

A hidroxilációhoz azonban szükség van egy speciális enzimre, az ún. hidroxilázra, amelyhez oxigén és réz is szükséges. A C-vitamin segíti a hidroxiláz enzim működését, amely fontos szerepet játszik a hidroxilációs folyamatban. A C-vitamin ugyanis olyan vegyületek előállításához szükséges, amelyek a hidroxiláz enzimhez kötődve növelik az enzim aktivitását. Ha nincs elegendő mennyiségű C-vitamin a szervezetben, akkor a hidroxiláz enzim nem működik megfelelően, és a kollagén beépülése a szövetekbe csökkenni fog.

Ezért fontos, hogy elegendő mennyiségű C-vitamint juttassunk be a szervezetünkbe a megfelelő hidroxilációs folyamat biztosítása érdekében, ami elősegíti a kollagén beépülését a szövetekbe. A megfelelő kollagén szint fontos a bőr, a haj, a körmök, a csontok és az ízületek egészségének fenntartásához, így az arcfiatalításhoz is.

C-VITAMIN 1000+

a csipkebogyó és az acerola erejével
OGYÉI notifikációs szám: 29132/2022

4900 Ft Áfával

A C-Vitamin 1000+ készítményünkben nem használunk speciális bevonatot, nem terheljük meg a mellékvesét. Naponta 3×1 szem szedése javasolt.
Shopping Cart
Scroll to Top