0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Gyors gyógyulás: 5 természetes összetevő, ami segít

gyors gyógyulás természetesen

A gyors gyógyulás minden ember vágya, különösen akkor, amikor egy vírusos, bakteriális vagy gombás betegség a legrosszabb pillanatban dönt le a lábunkról.

Talán nincs ember a világon, aki ne betegedett volna még le pár nappal egy nagy esemény előtt. Lemondani egy rég tervezett utazást, ágyban tölteni a karácsonyt vagy más komoly családi eseményt több, mint kellemetlen. A kínzó tünetek mellett ilyenkor lemaradunk az élményekről is.

Sokak számára az állandó betegeskedés szinte már életforma, és a jó napok száma ritkaságszámba megy. A gyors gyógyulás, a szipogástól, a köhögéstől, a fejfájástól vagy a folyamatosan kiújuló herpeszektől mentes élet álomnak tűnhet. De lehetséges.

A gyors gyógyulás titka

 

A folytonos betegségek hátterében számos probléma állhat. A stressz, a kialvatlanság, az alultápláltság, a rossz higiénia vagy a legyengült immunrendszer.

Gyors gyógyulás

Az immunrendszer olyan szervek együttese, amelyek optimális esetben megvédenek bennünket a különféle kórokozóktól (vírusok, baktériumok, gombák). A Medical News Today publikációja szerint a rendszeres megbetegedések hátterében gyakran a legyengült immunrendszer áll. Ilyenkor nem csak mindent elkapunk, de lassabb a gyógyulási idő, ráadásul szövődmények is kialakulhatnak.

Jó hír azonban, hogy immunrendszerünket fel lehet erősíteni egészséges életmóddal, stresszmentes életkörülmények megteremtésével és természetes gyógynövény tartalmú készítmény folyamatos szedésével.

Ugyanakkor fontos tisztában lenni azzal, hogy egy erős immunpajzson is keletkezhet rés. Elég egy fizikai vagy érzelmi trauma, és máris megvan a betegség táptalaja.

Gyors gyógyulást akkor lehet elérni, ha az első tünetek jelentkezésekor azonnal elkezdjük olyan természetes hatóanyagok kombinációját szedni, amelyek hatékonyan kezelik a vírusos, bakteriális és gombás megbetegedéseket.

A téli megfázásos időszakban például egy influenza szerű tünet mögött meghúzódhat bakteriális megbetegedés is, amit antibiotikummal lehet csak kezelni. A gyors és célzott kezelés ezért kulcsfontosságú, hogy megakadályozzuk a betegség elhúzódását és a szövődmények kialakulását.

Írásunkban most hat olyan gyógynövényt mutatunk be, amelyeket együttesen alkalmazva látványosan lerövidíthető a lábadozási idő, és enyhíthetők a tünetek.

gyors gyógyulás

 

Propolisz kivonat

 

A méhek propolisszal fedik be a kaptárak felületét, tömik be a réseket, és ezzel építkeznek. Csak így tudják biztosítani a kórokozómentes körülményeket és a populáció túlélését. Nem véletlen, hogy az immunrendszer egészségében és a gyors gyógyulási folyamatokban aktív szerepet játszó természetes hatóanyagok egyike a propolisz. A természetes antibiotikumként funkcionáló propolisz gazdag polifenolokban és flavonoidokban. Ez utóbbiak erős antioxidánsok. A propolisz emellett láz-, és fájdalomcsillapító, vírusölő, baktériumölő, gyorsan megszünteti a torokgyulladást és a szájüregi gyulladásokat.

Indiai tömjénfa gyanta kivonat

 

A tömjénfa hatóanyaga a boswelliasav olyan gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, mint egy szteroid, de annak a mellékhatásai nélkül. Csíraölő, fertőtlenítő és sebgyógyító hatású. Gyorsan megtisztítja a légutakat a kórokozóktól és enyhíti a légúti és megfázásos tüneteket. A gyors gyógyuláshoz azonban elengedhetetlen a nyugodt közérzet is. A tömjénfában található hatóanyagok nyugtatják az idegrendszert, csökkentik az ingerlékenységet és enyhítik a lelki kimerültséget.

Gyors gyógyulás

Fermentált fekete fokhagyma

 

A friss fokhagymából fermentálással előállított fekete fokhagyma antioxidáns tartalma a nyers fokhagyma tízszerese.  Rendkívül erős immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatású, javítja a vérkeringést, támogatja az optimális májműködést és segít leküzdeni a stresszt. A fermentálásnak köszönhetően a fekete fokhagyma elveszti a növény eredetileg kellemetlen szagát, így lehelete friss és üde marad az elfogyasztása után is.

Olajfa levél kivonat

 

Az olajfa levél kivonat hozzájárul az immunrendszeri betegségekkel (pl. influenza) szembeni ellenállóképesség javításához. A propoliszhoz hasonlóan hatásos a vírusos, a bakteriális és a gombás fertőzésekkel szemben. Támogatja a bélflóra természetes mikoorganizmusait és gyorsan csillapítja a gyulladásokat (herpesz, légúti megbetegedések). Az olajfa levél kivonatában lévő asqualen aktiválja az immunrendszert, ha kórokozó jelenlétét észleli.

Brokkolicsíra kivonat

 

A brokkolicsírában óriási mennyiségben koncentrálódnak a tápanyagok. Gazdag A-, E-, C-és E-vitaminban, magnéziumban, kalciumban, káliumban és béta-karotinban. Fő hatóanyaga, a szulforafán gátolja a légúti hámsejtek sérülését, és hatásos a légúti megbetegedésekkel szemben. Erős antioxidáns hatásának köszönhetően védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben.

A Viralyn Forte védekezést támogató immunerősítő készítmény hatóanyagainak köszönhetően gyorsan és hatékonyan veszi fel a harcot a vírusos, bakteriális és gombás kórokozókkal szemben. Tartson otthon belőle, mert akkor segít a gyors gyógyulásban, ha az első tünetek jelentkezésekor azonnal elkezdni szedni.

VIRALYN Forte

a gyors gyógyulás biztosítéka
OGYÉI notifikációs szám: 29138/2022

11 900 Ft

Shopping Cart
Scroll to Top