0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Immulyn Forte, 7 legjobb természetes immunerősítő egy kapszulában

Mielőtt természetes immunerősítő készítményt választanánk, mindenképpen fontos utána járnunk,  az összetevők hatékonyságának, minőségének, a gyártás megbízhatóságának és a hatóanyagokra való esetleges érzékenységének. Lássuk, melyek a legfontosabb aspektusok, és azok a természetes immunerősítők, melyek valóban képesek kifejteni hatásukat.

Elsődleges védővonalunk – az immunrendszerünk – fontos szerepet játszik abban, hogy gyakran elkapunk-e vírusos, bakteriális vagy gombás betegségeket. Egy korábbi  klinikai kutatás rávilágít arra, hogy az emberek egyre tudatosabban támogatják immunrendszerüket. Egészségesebb ételeket választanak és olyan komplex, természetes készítményeket részesítenek előnyben, amelyek hatását tudományos kutatásokkal lehet alátámasztani.

Ebben az írásunkban az Immulyn immunerősítő készítmény természetes hatóanyagait mutatjuk be és azt, hogyan járulnak hozzá az egészségünk megőrzéséhez.

A legjobb természetes immunerősítő hatóanyagok 

Kolosztrum

A kolosztrumot a tejipar állítja elő. Olyan értékes immunaktív fehérjéket tartalmaz nagy mennyiségben, mint az immunoglobulin G vagy a laktoferrin. Emellett gazdag antimikrobális peptidekben, valamint mikro- és makrotápanyagokban. A kolosztrumban lévő laktoferrin folyamatosan aktiválja az immunrendszert, gyorsan elpusztítja a kórokozókat (vírusok, baktériumok, gombák), emellett kezeli a bélgyulladásokat.

Acerola

Az acerola az egyik legerősebb immunerősítő hatóanyagok közé tartozó, rendkívül magas C-vitamin tartalmú természetes összetevő. Tele van a káros szabadgyökök semlegesítéséhez szükséges fitonutriensekkel, amelyek gyakori betegségekhez vezetnek. Immunrendszerünknek ahhoz, hogy fehérvérsejteket termeljen és mozgósítson, folyamatosan szüksége van C-vitaminra.

Acerola, természetes C-vitamin forrás

D-vitamin

A mikrobiom egy viszonylag újonnan felfedezett, több billió mikroorganizmusból álló szerv. Kritikus szerepet játszik többek között a vitaminok szintézisében és az egyébként hozzáférhetetlen tápanyagok felszívódásában. A D-vitamin és receptora a VDR (D-vitamin receptor) szabályozza a mikrobiom állapotát, ezáltal hozzájárul az erős immunrendszer kialakításához. A hasznos baktériumtörzsek erősítik az immunválaszt és az immunrendszert.

ÉRDEKESSÉG
A D-vitamin C-vitaminnal együtt minimálisra csökkenti a kórokozók nyálkahártyán keresztül történő bejutását.

Echinacea

Az immunrendszer egyik fő feladata az antibakteriális védekezés. Számos kutatás kimutatta, hogy az echinacea kiváló eredménnyel használható különféle fertőzések megelőzésében és kezelésében, különösen a felső légúti megbetegedések során.  Az eredmények pedig azt sugallják, hogy az echinacea mérsékeli a nyálkahártya duzzanatot és jelentősen lecsökkenti a légúti betegségek lábadozási idejét.

Echinacea, segít legyőzni a fertőzéseket

Eukaliptusz

A Current Microbiology-ban közétett tanulmány szerint az eukaliptusz képes akadályt képezni olyan kórokozókkal szemben, amelyek a lázért és az influenzáért felelősek. Hatóanyagai felveszik a küzdelmet a köhögéssel, az orrfolyással, az orrdugulással és a torokfájással szemben. Baktérium-, vírus- és gombaellenes hatású.

Kamilla

A természetes immunerősítő hatóanyagok sorában szerepel a kamilla is, amit a népi gyógyászatban évszázadok óta használnak. Egyik fontos összetevője az apigenin vesz részt a szervezetben lévő gyulladások enyhítésében, valamint az immunrendszer stimulálásában.

Kamilla, stimulálja az immunrendszert

Borsosmenta

A borsmenta használata szintén ismeretes a népi gyógyászatból. Számtalan terápiás tulajdonsága közül kiemelhető a görcsoldó, a gyulladáscsökkentő és az emésztésjavító hatása. A legújabb kutatások pedig azt bizonyítják, hogy vírusgátló tulajdonságának köszönhetően hozzájárul a hatékony immunerősítéshez.

Az egészség kulcsa a természetes immunerősítő hatóanyagok együttes fogyasztása. 

A természet patikája számtalan olyan zöldséggel, gyümölccsel és gyógynövénnyel lát el bennünket, amelyek mindegyike külön-külön is jótékony hatással lehet az egészségi állapotunkra. A kérdés az, hogy melyek azok a természetes összetevők, amelyek egymást erősítve a legjobb immunerősítést biztosítják. Mindezt pedig úgy, hogy megerőltetés nélkül, szinte észrevétlenül gondoskodjunk optimális immunitásunkról.

Immulyn Forte természetes immunerősítő

Az Immulyn Forte étrendkiegészítő fentebb kifejtett hét hatóanyaga hozzájárul az erős immunpajzs kialakításához. Rendszeres szedése mellett minimálisra csökkenthető a vírusos, bakteriális és gombás megbetegedések kockázata.

IMMULYN Forte

Az immunerősítők új generációja

8 900 Ft

Az IMMULYN egy magyar fejlesztésű, 7 természetes és prémium minőségű hatóanyagot tartalmazó immunerősítő étrend-kiegészítő  
Shopping Cart
Scroll to Top