0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Prosztatamegnagyobbodás – nem csak férfi probléma

férfiprobléma, libidó

A prosztatamegnagyobbodás alapvetően férfi probléma, de a nőket sem hagyja szárazon. Az átlagosan 40-50 év feletti férfiak húgyúti panaszaitól a nők is szenvednek.

A férfiaknak van egy szervük, aminek a létezéséről évtizedeken át akár nem is tudnak, holott az idő múlásával számos probléma és betegség okozója lehet. Ez a prosztata, ami egy kis mirigy (dülmirigy), ami 25 éves kor felett természetes növekedésnek indul. Általánosságban 40 év felett jelentkeznek az első tünetek, de 50 éves korra a javarészt vizelési és potencia panaszok már a férfiak 50-át érinthetik. A prosztatamegnagyobbodás kezeletlenül 85 éves korra a férfiak 90 %-át érinthetik. Az ezzel járó problémák azonban nem csak az ő életminőségüket rontják, de a párjaikét is.

Amikor a férfi probléma női üggyé válik

Sajnos a férfiak hajlamosak kibújni a vizsgálatok alól, különösen akkor, ha kényes területről van szó. Az egyik legintimebb férfi probléma a szexualitást is negatívan befolyásoló prosztata betegségek.

De nem a libidócsökkenés az első férfi probléma, ami a párjuk életére is hatással van. A nők leggyakrabban az éjszakai mosdókeringőre kapják fel a fejüket. A korábban mormotaként alvó párjuk egyszer csak fel-fel ébred éjszaka, hogy mosdóba menjen. Akkor is, ha az alvást nem előzte meg egy haverokkal átsörözött este. Aztán az éjszakai megébredés jövés-menéssé alakul. És ez lesz az általános éjszakai rutin.

Ilyenkor reggelente már nem csak a férfi kialvatlan és nyűgös, de a partnere is. A kialvatlanság pedig hosszútávon koncentráció vesztést, állandó stresszt és feszültséget okoz. Ami pedig még aggasztóbb, hogy idővel ritkulnak az intim együttlétek is, ami bizalmi válsághoz, vitákhoz vagy félreértésekhez vezethetnek. Ez az a pont, amikor a nők elkezdenek szó szerint nyomozni.

férfiprobléma, család

4 férfi probléma, ami mögött prosztata betegség állhat

Szerencsére a nők előbb gyanút fognak, és többnyire tudják, hogy kész tényekkel és megoldásokkal lehet a férfiak elé tárni a problémákat. Sokan rákeresnek az Interneten az éjszakai vizelésre, és akkor válik világossá, hogy egy-egy alaptalan feltételezés helyett szervi probléma állhat.

Az intelligens webes algoritmusoknak köszönhetően a nők ilyenkor heteken át kapják az arcukba a férfi problémákkal kapcsolatos információkat. Minél többet tudnak meg a lehetséges betegségekről, annál inkább elkezdik keresni a lehetséges megoldásokat. Aggódnak, nem bírják nézni, ahogy szenved a párjuk, félnek, hogy komolyabbra fordulhatnak a panaszok, és persze maguk miatt is szeretnének kiútat találni az ördögi körből.

A leggyakoribb férfi problémák, amikkel egy férjéért, vagy középkorú párjáért aggódó nő találkozhat.

Prosztatagyulladás

A prosztatagyulladást nehezen lehet eltitkolni. Ez egy olyan férfi probléma, ami nagyon látványos tüneteket produkál. A hátterében általában bakteriális fertőzés, erős ágyéktáji trauma vagy gyulladásos góc áll, és bármelyik életkorban jelentkezhet. Ilyenkor fájdalmas a vizelés, csíp, éget, valamint gennyes és véres is lehet. Ezt mindenképp gyorsan kell kezelni, hogy ne váljon krónikussá. Ha ez megtörténik, akkor potenciazavaros és erős derékfájás kíséri. Amennyiben párján ezeket a tüneteket észleli, tapintatosan, de gyorsan küldje urológushoz

Jóindulatú prosztatamegnagyobbodás - 50 éves kor felett a leggyakoribb férfi probléma

Ez egy olyan természetes folyamat, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen. Olyannyira, hogy átlagosan 80 éves korra a férfiak 90 %-a szenved benne, ha nem cselekednek időben. A gyógyszerészek szerint meglepő módon a prosztatavédőket jelentős részt nem férfiak vásárolják, hanem nők. A férfiak ugyanis sokszor hiúsági dolgot csinál ebből a férfi problémából. Az aggódó és egyben szenvedő nők – a családok egyészségügyi miniszterei – pedig keresik a megoldásokat. A prosztatamegnagyobbodás egyik első tünete a gyakori éjszakai vizelés ugyanis a nők bioritmusát is összezavarja. A felvilágosult, a témában elmélyült nők nem akarják megvárni, amíg párjuk már nappal sem tud elszakadni a mosdótól, és hogy az állandó vizelési inger miatt le kelljen mondaniuk az intimitásról is.

Prosztatarák

Bár a prosztatarák kialakulásának semmi köze a prosztatamegnagyobbodáshoz, mégis érdemes résen lenni. A prosztatarák leggyakrabban 50 év felett alakul ki, és kezdetekben tünetszegény, vagy hasonlít a prosztatamegnagyobbodás panaszaira (éjszakai vizelés, gyakori vizelési inger, gyenge vizeletáramlás). 40 év felett minden férfinak szűrővizsgálatra kellene járnia, amivel időben kiszűrhető a prosztatarák. Ha későn diagnosztizálják ezt a férfi problémát, akkor már nagyon kicsi a gyógyulási esély.

férfiprobléma

Merevedési zavar – a legkínosabb férfi probléma

A prosztata problémákkal élő férfiaknál igen gyakori tünet a merevedési zavar. Ez az a pont, ami a leginkább cselekvésre ösztönzi őket, mivel a gyakori kudarc rányomhatja egy jó kapcsolatra is a bélyegét. Fontos tudni, hogy amikor a merevedési zavar is jelentkezik, mint a prosztatamegnagyobbodás tünete, azt jelzi, hogy már érrendszeri károsodás is van. Nem szabad tovább halogatni a kezelést, ami természetes módon is megoldható, ha valaki időben a tettek mezejére lép.

Amennyiben az ön férje vagy élettársa hasonló panaszokkal küzd, érdemes tudnia, hogy számára nehéz erről a férfi problémáról beszélni. Még akkor is, ha érzi, nagy a baj. Ön viszont sokat tehet azért, hogy jó belátásra térítse, és támogassa a gyógyulásban.

PROSTELYN Forte

4 természetes és prémium minőségű hatóanyag egy termékben a prosztata és a húgyúti rendszer komplex egészségéért.
OGYÉI notifikációs szám: 29137/2022

12900 Ft 11500 Ft Áfával

A Prostelyn Forte Viralyn Forte-val kombinálva felgyorsítja a prosztata gyógyulási idejét.

Shopping Cart
Scroll to Top