0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

2 szuper hatékony természetes immunerősítő hatóanyag, amik távolt tartják a kórokozókat

Írásunkban most 2-2 szuper hatékony természetes immunerősítő hatóanyagot mutatunk be a természet patikájából.

Nátha és influenza szezonban vagy az egyéb vírusos és bakteriális betegségek során hajlamosabbak vagyunk olyan ételeket fogyasztani, amikről azt feltételezzük, hogy segítenek a gyógyulásban. Az erőleves, a mézes tea, a citrusfélék és a fokhagyma tipikus példái ennek.

Immunrendszerünk felépítése azonban összetett és számos tényező egyensúlya befolyásolja. Ilyenek az egészséges étrend, a rendszeres mozgás, az elegendő alvás, a stresszmentes élet és a természetes immunerősítő hatóanyagok, amik együttesen készítik fel a szervezetet a betegségek legyőzésére.

 

Echinacea – a megelőzés egyik kulcsfontosságú természetes immunerősítő hatóanyaga

A The University of Nottingham által készített az „Echinacea és az immunrendszer” tanulmányban egyértelműen kimutatták, hogy az ECHINACEA, más néven kasvirág, aktív összetevői a különféle sejtekkel való kölcsönhatások révén erősítik és serkentik az immunrendszert.

Véd a gombák, a vírusok és az egyéb kórokozókkal szemben, normalizálja az immunválaszt allergiás reakcióknál, segít megelőzni a náthát és az influenzát.

A kasvirág akkor is hatásos, ha már a beteg láztól, orrdugulástól és egyéb légúti fájdalmaktól szenved. Hatására a tünetek enyhülnek és az átlagosnál gyorsabban elmúlnak.

Összességében az Echinacea úgy viselkedik, mint egy védőpajzs, ezért is használják a megelőzésre.

A kolosztrum újra aktiválja az immunrendszert

A természetes immunerősítő hatóanyagok másik csodája a KOLOSZTRUM, amit már a 19. század óta kutatnak. Tanulmányok sora bizonyította az immunrendszer erősítésére vonatkozó hatékonyságát.

A kolosztrum az emlősök előteje, ami az újszülött születése után pár napon át termelődik. Egy olyan – nevezzük – esszencia, ami az újszülött számára biztosít minden fontos tápanyagot a túléléshez (fehérjéket, antitesteket, növekedési hormonokat) és aktiválja az immunrendszert.

Ezekre a tápanyagokra folyamatosan szükségünk lenne, de a mindennapos táplálkozással szinte megoldhatatlan a pótlásuk. A tápanyaghiányos étkezés pedig egyenes út az immunrendszer legyengüléséhez.

 A jó hír viszont az, hogy a prémium minőségű IMMUNLYN étrend-kiegészítő ideális mennyiségben tartalmazza ezt a két immunrendszer erősítőt olyan hatóanyagok mellett, mint a C-, és a D-vitamin, a kamilla, valamint az eukaliptusz.

Ha a megelőzés fontos Önnek, akkor...

IMMULYN – Az immunerősítők új generációja

Az IMMULYN egy magyar fejlesztésű, 7 természetes és prémium minőségű hatóanyagot tartalmazó immunerősítő étrend-kiegészítő  

Ha a betegség gyors legyőzését szeretné, akkor...

Viralyn Immunerősítő – a leggyorsabb felépülés biztosítéka

Természetes hatóanyagaival gyorsan és hatékonyan enyhíteni a vírusos, bakteriális és gombás jellegű megbetegedések tüneteit. 

Shopping Cart
Scroll to Top