0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

STRESSZMENTES MINDENNAPOK CSOMAG – Ép testben, ép lélek: a mentális egészség megőrzése

1 db MAGNE-B Komplex, 1 db Immulyn Forte, 1 db C-vitamin 1000+ (napi 2-3 kapszula)

21 300 Ft

15 900 Ft

A mindennapokban annyi stresszel kell farkasszemet néznünk, ami elől nincs menekvés. Gyakori stresszorok a munka, a hitelek törlesztése, a családi kötelezettségek, az én-idő hiánya, de még a mindennapos forgalmi dugók és az állandó zaj is. Folyamatos jelenlétük eredménye, hogy sokan elakadunk a normális stresszre adott válaszciklus közepén, ami az egészség fokozatos leépüléséhez vezet.

A STRESSZMENTES MINDENNAPOK CSOMAG készítményeinek a prémium minőségű természetes összetevői hozzájárulnak a mentális egészségünk megőrzéséhez.

Stresszmentes mindennapok csomag

1. Állandóan fáradtnak érezzük magunkat, ám ennek ellenére el tudjuk látni a feladatainkat.

2. Alvászavarral küzdünk, nehezen megy a reggeli ébredés, ingerlékenyek vagyunk és szorongunk.

3. Gyakran kapunk el vírusos (pl. felső légúti) fertőzéseket, legyengül az immunrendszerünk.

4. Megjelennek a pajzsmirigy alulműködést sugalló tünetek (lelassult anyagcsere, fáradékonyság, hideg végtagok).

5. Összeomlik a teljes anyagcserénk.

A C-vitamin közvetetten támogatja a stressz elleni küzdelemet azáltal, hogy részt vesz a stresszhormonok (pl. kortizol) szintézisében és lebontásában. Immunerősítő hatásának köszönhetően hozzájárul a nyugodtság érzéséhez a nehezebb napokon is.

Az Immulyn Forte fő összetevőjében, a kolosztrumban lévő laktoferrin folyamatosan aktiválja az immunrendszert, ezáltal gyorsan elpusztítja a kórokozókat (vírusok, baktériumok, gombák), és többek között kezeli a bélgyulladásokat is.

A magnézium csökkenti a depresszió és a szorongásos állapotok kialakulásának a kockázatát, valamint hozzájárul a pihentető és nyugodt alváshoz. A magnézium hangulatra és stresszre gyakorolt jótékony hatása annyira közismert, hogy méltán kiérdemelte a „természet váliuma” becenevet. 

Mind a nyolc B-vitamin fontos szerepet játszik általános egészségünk és jólétünk megőrzésében. Közülük különösen a B12-, a B6-, és a B9-vitamin (folsav) van közvetlen hatással az agyban lévő vegyi folyamatokra. Ezek befolyásolják a hangulatunkat és ennek eredményeként a mentális egészségünket.

A rózsagyökér nyugtató hatású, stressz- és szorongásoldó, fájdalomcsillapító, természetes antidepresszáns és alvássegítő. Kiemelkedő hatásai más gyógynövényekkel és hatóanyagokkal kombinálva jelentősen felerősíthetők.

Shopping Cart
Scroll to Top