0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Elmúltál 40 éves? 5 rizikófaktor, ami csökkenti a libidót

libidócsökkenés 40 felett

A férfiak számára a libidó fontossága elismert téma tudományos körökben. A libidó fenntartása egy férfinak több, mint az együttlét. A teljesítőképesség meghatározza az egészségét, a boldogságát, az önértékelését, a társas kapcsolatait és a munkahelyi eredményességét is.

Férfiak ezrei ülnek reggelente a városi dugókban, és már a nap első perceiben ugyanazok a kihívások tucatjai nyomasztják a gondolataikat.

Hogyan tudom motiválni a csapatomat, hogy eredményeket tegyek az asztalra? Mit tehetek még az előre jutásomért, hogy jobb életkörülményeket biztosítsak a családomnak? Honnan csípjek le időt, hogy magammal is tudjak törődni? Mit csináljak, hogy a stressz ne vegye el az erőmet az intimitástól?”

alacsony libidó

5 rizikófaktor, ami csökkenti a libidót

Egy tudatos és ambiciózus férfi sokat olvas, utána néz dolgoknak az Interneten, és autózás közben is elcsíp információkat. Nagyon is tisztában van a túlhajszoltság következményeivel. De ha csak rálegyint az intő jelekre és azt gondolja, hogy ő még fiatal és vele nem történhet semmi: kudarcok érhetik.

+1 fontos dolog, amit egy 40-es férfi nem vesz komolyan, de csökkenti a libidóját

35 év felett a prosztata mérete növekedésnek indul, a tesztoszteron szintje viszont csökken. Ezek külön-külön is, de együttesen drámaian csökkenthetik a libidót. A tesztoszteront a prosztatában az alfa-reduktáz nevű enzim dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja át. Ez két problémát is felvet. Egyfelől még kevesebb lesz a férfi tesztoszteron szintje, másrészt a DHT felelős a prosztata növekedéséért. Ez két olyan tényező, amelyek a külső körülményektől függetlenül is csökkentik a libidót.

egészséges párkapcsolat

Férfiak! Vállaljátok felelősséget önmagatokért, a családotokért és a munkátokért, hogy egészségesek legyetek, és a libidótok is megmaradjon. Az egészséges prosztata és libidó fontos része a boldog párkapcsolatnak és a hatékony munkának. Éljetek egészségesen, ne vállaljátok túl magatokat, és szedjetek Prostelyn Forte gyógynövény alapú, komplex prosztatavédőt, hogy hosszú távon jól érezzétek magatokat.

PROSTELYN Forte

4 természetes és prémium minőségű hatóanyag egy termékben a prosztata és a húgyúti rendszer komplex egészségéért.
OGYÉI notifikációs szám: 29137/2022

12900 Ft 11500 Ft Áfával

A Prostelyn Forte Viralyn Forte-val kombinálva felgyorsítja a prosztata gyógyulási idejét.

MENTALYN (60 db)

Agyfényesítő a KSM-66 Ashwagandha, a Bacopa Monnieri és a magnézium erejével

8900 Ft Áfával

Az Ashwaganda

A Bacopa Monnieri

A magnézium

Shopping Cart
Scroll to Top