0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Prosztatavédő vásárlása: 5 tipp a gyógyszerésztől

A prosztatavédő vásárlása sokak számára tabutéma. Írásunkban tippeket adunk, mire figyeljen, ha online szeretne vásárolni hatékony készítményt a megnagyobbodott prosztata tüneteire.

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás egy természetes folyamat, ami már 40 év feletti férfiaknál jelentkezhet, ugyanakkor az 50 év feletti férfiak 50 %-át érinti. A prosztata megnagyobbodásának kezelésére több lehetőség létezik. Írásunkban Dr. Krisztián Anikó gyógyszerésszel készített interjú kivonatát olvashatja el, amiből kiderül, mire érdemes odafigyelni prosztatavédő vásárlása során az interneten.

Prosztatavédő vásárlása – hallgassa meg szakértőnkkel készített videónkat

A prosztata megnagyobbodásának kezelésére több lehetőség létezik.

„Egy patikában háromféle módon lehetséges prosztatavédőt vásárolni: vényre felírt gyógyszer, vény nélkül kapható gyógyszer, vagy természetes étrend-kiegészítőt választhatnak a vásárlás során.

Két dolog azonban közös a férfiakban prosztatavédő vásárlás során: egy meglévő problémára keresnek megoldást (például a gyakori vizelési inger, vagy az éjszakai vizelés enyhítésére), vagy meg szeretnék őrizni az egészségüket

"Ahhoz, hogy gyorsítósávba helyezzük a testünk működését és helyreállítását, ahhoz ki kell egészítenünk."

Webshopban való vásárlás esetén, mire érdemes odafigyelni, ha webáruházban rendelünk?

Internetes prosztatavédő vásárlása esetén, fontos hogy a legelső dolog az legyen, hogy ellenőrizzük le az OGYEI számát. Az OGYÉI honlapján számtalan hasznos információt kapunk nem csak étrend-kiegészítőkről, de gyógyszerekről is. Amennyiben egy étrend-kiegészítő engedélyezése már megtörtént, megtalálható az engedélyezett termékek listáján. Ezen a felületen egy „tiltólistát” is találhatunk, ahol azok a készítmények szerepelnek, amiket kivontak a forgalomból, mert nem váltották be a hozzájuk fűzött eredményeket. Amennyiben megnyugtató választ kap az ellenőrzést követően, bátran vásárolhat prosztatavédőt webáruházban is.

„Webshopos” prosztatavédő vásárlása ellenőrző lista

 

Egy webshopnál azt is érdemes megnézni, hogy milyen információkat tartalmaz a termékekről. Megkapjuk-e azokat az alkalmazási előiratokat, összetevőket, gyártási helyeket, a notifikációs szám feltűntetését, az adagolásokat, az esetleg vásárlói véleményeket, amelyek segítenek a jó döntés meghozatalában.

Ha magyartalan a fordítás, akkor mindig tegye fel magában a kérdést, hogy vajon megbízható-e a cég és a vásárlók érdekeit szolgálja-e.

Nézze át tüzetesen, milyen információkat tartalmaz a weboldal. Egy megbízható vállalkozás feltünteti a készítmények összetevőit, felhasználási javaslatait, az adagolásokat, a notifikációs számokat, illetve a gyártás helyét.

 

Amennyiben kérdése van – különösen egy olyan diszkrét témában, mint prosztata-megnagyobbodás – a magyar telefonszámmal rendelkező ügyfélszolgálat, és a magyar e-mail címek a megbízhatóságot sugallják.

Szakértőnk szerint – és a patikai tapasztalatok alapján – nagyobb a bizalom egy olyan cég iránt, amely Magyarországon működik.

A hiteles vásárlói vélemények segíthetnek a végső döntés meghozatalában. Egy webshopnál érdemes figyelnünk arra is, hogy lehetőség szerint magyar nevek, magyar telefonszámok és e-mail címek legyenek feltűntetve, mert így sokkal könnyebb a reklamáció intézése (ha szükséges).

Illetve saját magunk szempontjából a bizalom sokkal erősebb egy olyan cég felé, ami itt Magyarországon működik, mint az AVIAN Medicina, amely a Prostelyn Forte forgalmazója.

Ezért ajánlott a Prostelyn Forte prosztatavédő vásárlása 

Dr. Krisztián Anikó gyógyszerész elmondása szerint a férfiak nem szeretnek kérdezni. Bármennyi lehetőség közül is lehet választani egy gyógyszertárban, a legtöbb férfi nem teszi fel szemtől-szemben a kérdéseit.

„Itt van például egy készítmény, a Prostelyn Forte. Nagyon jó minőségű összetevőkből áll és magyar cég van mögötte.  Ha a férfiak mégsem egy gyógyszerésszel szeretnék szemtől-szembe feltenni a kérdéseiket, akkor a Prostelyn Forte gyártójának ügyfélszolgálatát nyugodtan lehet hívni. Szakképzett szakemberek válaszolnak a kérdésekre. A honlapjukon minden megtalálható a termékről, az adagolásról és különböző kapcsolatfelvételi lehetőségek közül lehet választani.

Szakmailag maximálisan ajánlom a Prostelyn Fortét. Természetes hatóanyagaival hozzájárul a prosztata-megnagyobbodás hatékony kezelésére”.

A Prostelyn Forte fejlesztése során megvizsgáltuk, hogy az elérhető nemzetközi kutatások alapján, mely természetes hatóanyagok gyakorolnak bizonyítottan pozitív hatást a prosztata egészségére. Bár ezek a hatóanyagok külön-külön is hatásosak, komplex formulában képesek a legjobb hatást kifejteni.

Prostelyn Forte, akciós

PROSTELYN FORTE – A FÉRFIAK VITAMINJA

Természetes hatóanyagokkal a prosztata, a húgyúti rendszer egészségéért és a férfiegészségért

12 900 Ft

11 500 Ft

A PROSTELYN FORTE egy magyar fejlesztésű, 4 természetes és prémium minőségű hatóanyag kombinációjával továbbfejlesztett innovatív formula a prosztata egészségéért.

Elégedett visszatérő vásárlóink tapasztalatai.
Megtudhatja belőle, hogy mi a tapasztalatuk a termék fogyasztásával és miért ajánlják, hogy próbálja ki ön is!
prostelyn forte film thumb
„A legjobb az egészben, hogy megnyugodtam. Tudom, hogy megtettem mindent, hogy megelőzzem a bajt.”
Prostelyn user1 tiny
Gyula
42 éves
„Ezt a készítményt megkapva használtam, fokozatosan sokkal jobban éreztem magam. Az éjszakai WC-re járások és a felébredések tünetei megszűntek. Visszakaptam a régi életemet, tudtam újra autót vezetni, haverokkal meccsre járni, buliba járni, járni valakivel…”
Prostelyn user2 tiny
Attila
53 éves
„3-4 héttel a szedése után napi 2 kapszulát szedve már érzem a hatását. A nappali vizelési ingerek megszűntek, a reggeli szúró fájdalom és a nehéz vizelés is megszűnt.”
Prostelyn user3 tiny
Attila
53 éves

CSOMAGAJÁNLATOK

1 HAVI ADAG

Ft12900
Ft 11 500
11% kedvezmény
  • Kedvezményes ajánlat
  • This is a tooltip

2 HAVI ADAG

Ft25800
Ft 19 900
5 900 Ft kedvezmény
  • Kedvezményes csomagajánlat
  • This is a tooltip

4 HAVI ADAG

Ft51600
Ft 33 900
17 700 Ft kedvezmény
  • Kedvezményes csomagajánlat
  • This is a tooltip
Shopping Cart
Scroll to Top